Ariadna Juncosa, artista de cable d’equilibri, va fer una mostra del seu espectacle més carismàtic

 

La Cia. Le Mouton Noir va oferir el passat 27 de maig a la tarda una mostra del seu espectacle de cable de circ a l’Associació Cultural Sala Àcrata, l’únic espai de circ de la Conca de Barberà. La seva personatge, la Simone, una patinadora pin-up molt juganera, va enlluernar el públic assistents amb les seves piruetes sobre els patins, amb la seva destresa amb el xiclet, però sobretot, pel seu art sobre el cable d’equilibris a 1,80m. de terra.

Una cinquantena de persones van acudir a Sarral per gaudir de l’espectacle, així com també per a gaudir d’un tast de formatges artesans Sant Gil, vi ecològic Dasca Vives, així com melmelades casolanes de la Maria Soler en el local que ha obert les seves portes aquest any per a oferir cada poques setmanes experiències culturals, gastronòmiques i plàstiques amb els seus espectacles, tallers de circ o de ceràmica, o mostres de diferents tipus.