Arriba la novena edició del casal d’estiu i cultural a Sarral. Aquest cop, a càrrec del consell esportiu de les garrigues i de l’Ajuntament de Sarral.
Us esperem per gaudir d’un estiu d’AVENTURA’T!! Ens prepararem per superar una diversitat de reptes i missions i viure moltes peripècies per arribar a l’objectiu final. Sempre amb bona gresca i amb moltes ganes de passar-ho bé!!

Per a infants de I3 a 6è, es durà a terme del 25 de juny al 25 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 13h amb  curset de natació inclòs de 11-12h (de 1er a 6è) o 12-13h (I3-I5).

A partir del divendres 17 de maig podreu formalitzar les inscripcions mitjançant el codi QR i els enllaços facilitats a continuació.

Hi ha dos trams d’inscripció: del 17 de maig al 6 de juny i del 7 al 16 juny.

Del 17 de maig al 6 de juny, els preus per setmana canvien segons el nombre de setmanes a les què s’inscriu cada nen/a. A major nombre de setmanes, menor és el preu per setmana.

En canvi, del 7 al 16 de juny, el preu és únic per setmana (45€)

Del 17 al 23 de juny NO s’acceptaran inscripcions.

A partir del 25 de juny, mitjançant trucada telefònica es podrà consultar si hi ha disponibilitat per formalitzar la inscripció. NOMÉS es podrà realitzar en cas que hi hagi places disponibles.

Pròximament, es durà a terme una reunió informativa per a totes les famílies.

Enllaç per obtenir tota la informació del casal i per a poder formalitzar la inscripció:  https://www.celesgarrigues.cat/casal-de-sarral-estiu-2024/ 
(També podeu realitzar la inscripció directament escanejant el codi QR de la imatge)

DESCOMPTE GERMÀ: Es pot aplicar el descompte de 10€ per germà inscrit sempre que totes les inscripcions siguin d’un mínim de dos setmanes. Per poder-lo aplicar, en el moment d’omplir el formulari d’inscripció heu d’anotar GERMANS a la casella de codi de descompte.

DESCOMPTE NO APLICABLE AL CURSET DE NATACIÓ.

DESCOMPTE FAMILIA NOMBROSA I/O MONOPARENTAL: Un cop tramitada la inscripció, es pot aplicar el descompte per familia nombrosa i/o monoparental posant-vos en contacte amb nosaltres i fer-nos arribar el carnet.

S’aplicarà un 15% de descompte al cost total de la inscripció familiar. Serà vàlid aquest descompte en cas de participar en un mínim de 2 setmanes de casal.

DESCOMPTE NO APLICABLE AL CURSET DE NATACIÓ.

ASSEGURANÇA: En el moment de fer el pagament observareu que a dins del preu del casal es sumaran 5€ de l’assegurança. Aquesta assegurança només s’ha de pagar una sola vegada, independentment del nombre de setmanes que el nen/a realitzi l’activitat.

 

CURSET DE NATACIÓ

Del 25 de juny al 25 de juliol curset de natació de dilluns a divendres.

Horari de 11h a 13h

Edats: 1er grup de 1er a 6è / 2n grup de I3 a I5

Preu: 62 € + 5€. assegurança

Inscripcions en el següent enllaç: https://www.celesgarrigues.cat/natacio-sarral-estiu-2024/

Teniu en compte que els cursets enguany estan inclosos al preu del casal d’estiu, aquesta inscripció únicament serveix per a aquells nens i nenes que no estaran al casal d’estiu!