Sarral és el meu poble d’adopció. Fa 30 anys que vaig arribar-hi, primer els caps de setmana, vacances, festius, però hi vaig acabar portant amics i família. Una dècada després m’hi vaig establir per viure amb la meva parella i més tard formar-hi una família.

El 2018, em vaig presentar a l’alcaldia de Sarral per liderar un nou projecte amb Fem Poble – AM: una proposta d’esquerres i feminista per treballar per millorar el conjunt dels pobles de Sarral, Montbrió i Vallverd. I sobretot intentar posar el nostre gra de sorra perquè els seus veïns puguin ser encara més feliços.

Estic orgullosa de poder representar totes les dones del nostre municipi que mai han tingut l’oportunitat d’expressar les seves pors, angoixes, i somnis, així com naturalment a tots els nostres vilatans. Aquesta lluita no exclou ningú, sinó que vol abraçar tothom per construir un futur millor pel conjunt dels ciutadans. El feminisme és una de les banderes de la meva lluita quotidiana, dedicada a totes vosaltres, sobretot a les noves generacions de dones, que volen fer-se camí en un món masclista que pretén encallar-nos per no deixar-nos ser o triar què volem.

Aquest equip de govern treballa diàriament per construir un Sarral, Vallverd i Montbrió encara més obert a la seva gent, net, ecològic i sostenible. Actualitzant i millorant els seus carrers, places, parcs i serveis bàsics. Treballant per totes i tots vosaltres. Cada dia. Em considero una persona oberta, compromesa, dinàmica, exigent i poso tot això a la disposició del poble i la seva gent. Pels qui encara no ens conegueu, us convido a visitar Sarral. Us apassionarà!