L’Ajuntament de Sarral executa els seus plans de govern amb accions com un Torneig de Pàdel dissenyat per la regidoria d’esports, encapçalada pel 1r tinent d’alcalde Ricard Miquel. El Torneig s’iniciarà el dia 6 de febrer i tindrà una durarà d’un any, amb fases de dos mesos cadascuna on les quaranta parelles inscrites es disputaran el primer premi de les categories femenina o masculina.

Aquest esport de raqueta té molta influència al municipi, que ja ha realitzat abans activitats competitives de pàdel i la seva participació ha estat sempre molt elevada. De fet, la pista que hi ha instal·lada a la zona esportiva de Sarral té moltes reserves i s’hi pot veure gent practicant l’esport tot sovint.

D’altra banda Sarral aposta per la col·laboració entre entitats amb diades repletes d’activitats com la del proper 25 de febrer, en què al poble s’hi viurà la Calçotada Jove impulsada per l’Associació de Joves Saüc i pel vespre hi ha programada la Festa de Carnaval, organitzada per la Comissió de Festes Sarralfest. En aquest esdeveniment hi trobarem un sopar de germanor pel que cal inscriure’s així com un Campionat de PlayBack on hi poden participar adults o infants ja vagin sols o en colla. Després de la mostra de talent sense cantar a l’escenari de la Sala Recreativa s’hi podrà gaudir del concert de la Travelin’ Band, un Tribut Revival a Creedence Clearwater. Per acabar la jornada podrem gaudir de tres hores amb la millor música dels ’50, ’60 i ’70 de la mà i els vinils del DJ Rubén Skokiaan.