PRESENTACIÓ

El Repte 9 de 3 està pensat i creat per tots aquells/es amants de l’esport i la natura. Tant pels caminants com pels corredors. Tant pels no competitius com pels competitius. Amb la idea de gaudir de l’activitat física i alhora descobrint nous llocs, rutes i paisatges que tenim al nostre entorn. Pensat per fer-ho sols, amb amics, família i amb les vostres mascotes. Tothom hi serà benvingut/da.

El nom de REPTE 9 DE 3 per una banda ve dels 9 mesos que durarà el repte, un per cada mes que queda de l’any 2023. Començant pel mes d’Abril i acabant al mes de Desembre. Per altra banda, el 3 són els tres pobles o nuclis de població: Sarral, Montbrió de la Marca i Vallverd de Queralt. Pobles per on es duran a terme els reptes per tal de descobrir i gaudir de nous entorns i potenciar el turisme i productes de la zona.

Per tal de poder saber, seguir i participar en el repte 9 de 3 i tots els seus avantatges, premis i obsequis, serà necessari fer-ho a través de la plataforma STRAVA (consulteu si us plau l’apartat 3.REGLAMENT STRAVA) com a primera opció i altres opcions no competitives com ara simplement seguir les rutes per Wikiloc, anar seguint algunes marques orientatives que es posaran en cada recorregut, etc.

A continuació teniu la informació necessària del repte. Per qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a reptenoudetres.sarral@gmail.com o un missatge privat al nostre INSTAGRAM Repte9de3.

REGLAMENT #REPTE9DE3

 • 1

  Es faran 9 reptes en un total de 9 mesos, així doncs, hi haurà un repte cada mes i en llocs diferents, començant el REPTE 1 al mes d’Abril i acabant amb el repte 9 al mes de Desembre.

 • 2

  Cada repte es podrà realitzar a partir de l’inici de cada mes (o la data escollida per l’organització) i tindrà de durada 20 dies aproximadament. Es podrà realitzar les vegades que vulgueu i en la classificació del recorregut/segment sempre s’actualitzarà automàticament per part d’STRAVA el vostre rànquing i millor resultat. El repte finalitzarà passat els 20 dies o quan l’organització així ho decideixi i anunci anteriorment.

 • 3

  Quan hagin passat els 20 dies del repte o de la data anunciada de la seva fi per part dels organitzadors, posteriorment es comptabilitzarà i penjarà (3 dies perquè l’organització ho realitzi) el rànquing PROVISIONAL a al club/grup d’STRAVA REPTE 1 en l’apartat del xat i en possibles links i xarxes socials, anirem informant. Una vegada penjat i fet públic tindreu 2 dies per possibles reclamacions per si hi ha algun error o alguna cosa. Passat els 2 dies ja es publicarà el RÀNQUING OFICIAL del REPTE.

 • 4

  De cada repte es farà un rànquing GENERAL femení i masculí i també en aquest i a part, el TOP 3 femení i masculí, que seran premiats amb obsequis i premis dels nostres col·laboradors que anirem anunciant al dia a dia per xarxes socials i pel grup d’STRAVA.

 • 5

  Es farà un sistema de puntuació que anirem informant i actualitzant. En el rànquing del segment/repte STRAVA es donarà 100 punts pel primer, 95 punts pel segon, 90 punts pel tercer, 85 punts al quart, 80 punts al cinquè (de 5 en 5) i a partir del sisè ja d’1 en 1, per tant el sisè 79, el setè 78 i així successivament per tots els participants que comptabilitzin correctament en cada repte. Tant en categoria femenina com masculina. La idea és per anar comptabilitzant el RÀNQUING GENERAL dels 9 reptes pel PREMI FINAL i pels FINISHERS que completin els 9 reptes.

 • 6

  Per a optar als premis i per entrar al RÀNQUING GENERAL femení i masculí s’hauran de fer un mínim de 7 reptes dels 9 totals. Per poder ser FINISHERS s’hauran de fer els 9 reptes en total.

 • 7

  A més, en cada repte/mes tots/es els/les participants que hagin fet el repte i comptabilitzat en STRAVA entraran al sorteig també d’obsequi/regal de part dels nostres col·laboradors. Es farà i donar a conèixer a final de mes.

 • 8

  Tothom que no realitzi els reptes amb el dispositiu STRAVA i ho faci a través de wikiloc o no vulgui comptabilitzar o fer-ho NO competitiu ja sigui caminant, corrent, sol, acompanyat, amb les mascotes, etc, també podran participar i entrar al sorteig dels obsequis/regals de cada repte. A més, de participar en la foto més original feta durant el recorregut i en el punt especial que trobareu. Posteriorment la podreu penjar a INSTAGRAM amb el #repte9de3.

 • 9

  L’organització té el dret de modificar les normes i reglament quan cregui oportú per tal de millorar en cada repte a mesura que es vagi desenvolupant l’esdeveniment. Així també de desqualificar o deixar fora del repte algun dels/les participants que tinguin alguna mala conducta o no hagin respectat les normes i l’entorn.

 • 10

  Tothom que hi participi ho farà sota la seva responsabilitat.

REGLAMENT STRAVA

 • 1

  Per poder participar al Repte9de3 heu de tenir perfil d’STRAVA

 • 2

  El perfil d’STRAVA ha de ser OBERT, no privat, per tal de poder ser visible en els resultats del recorregut/segment i poder-ho comptabilitzar pel rànquing.

 • 3

  Per començar, heu d’afegir (fer-vos amic) enviant invitació al perfil d’ STRAVA amb nom Repte 9 de 3 (hi trobareu el logo del repte en la imatge del perfil)

 • 4

  Una vegada ja us tingueu com amistat, busqueu dins al seu perfil o en el buscador Club/Grup REPTE 1 Sarral – Cogulló (hi trobareu el logo del repte amb el número 1). És el grup que s’ha creat del primer repte, us hi afegiu i podreu trobar tota la informació necessària del repte. Així també com el recorregut/track per descarregar, rànquing, xat per deixar comentaris, etc.

 • 5

  En aquest grup i en altres llocs que anirem informant, tindreu l’opció de descarregar-vos el recorregut/track per tal que el podeu posar als vostres dispositius (wikiloc, strava, rellotge, etc..). Un link que us portarà a WIKILOC per tal de que podeu descarregar-lo en format .GPX. Recomanem que obriu el WIKILOC des de l’ordinador o des del mòbil però en mode lloc web, ja que us facilitarà la seva descàrrega.

 • 6

  Paral·lelament, ja s’haurà creat i realitzat per part dels organitzadors el recorregut/track del REPTE 1, en aquest cas el de Sarral-Cogulló i s’haurà segmentat a STRAVA d’inici a fi. Això vol dir que quan l’aneu a fer, en acabar si heu seguit tots els passos correctament (que expliquem al següent punt), ja entrareu a la classificació d’aquest primer REPTE. En la vostra activitat ja us sortirà un segment amb el nom del repte i allí clicant-hi sempre hi podreu veure com va la classificació.

 • 7

  En el recorregut de cada repte, hi haurà un cartell informatiu d’INICI i FINAL. Allí serà on haureu de començar i acabar el recorregut. És MOLT IMPORTANT, que engegueu el vostre rellotge GPS o dispositiu una estona abans per tal d’assegurar la seva connexió i activar el rellotge/dispositiu uns metres abans del senyal d’INICI en començar i parar-lo uns metres després del senyal de FINAL en acabar el recorregut per tal de que comptabilitzi correctament a STRAVA i detecti el segment complet.

 • 8

  Durant el recorregut, cada quilòmetre aproximadament anireu trobant una senyal de fusta amb una fletxa amb el quilòmetre que esteu. Recordem que és només una orientació per saber si esteu en el bon camí, ja que haureu de seguir el vostre recorregut/track a través dels vostès dispositius. A més, en la meitat del recorregut o en el punt més important o emblemàtic hi trobareu un espai creat perquè us hi podeu fer una foto per tal de poder participar en el concurs/sorteig de la foto més original del REPTE a Instagram amb el #repte9de3 a més de que serveixi de prova de que heu fet el recorregut. Sobretot en el cas dels caminants o els qui no facin servir STRAVA. Així doncs, TOTHOM tindrà dret de participar d’una manera o altra als REPTES i als seus sorteig d’obsequis/premis.

 • 9

  Com dèiem, una vegada acabada la vostra activitat, si ho heu fet correctament (i sobretot heu de tenir el perfil d’STRAVA obert, no privat) ja sortireu en la classificació del segment REPTE 1 amb el vostre temps.

 • 10

  Tots els recorreguts/segments de cada REPTE s’han fet amb GPS i caminant per tal de tenir la millor precisió possible.

 • 11

  Qualsevol dubte dels segments/recorreguts podeu enviar-nos un correu electrònic a reptenoudetres.sarral@gmail.com