Aquest gener Sarral estrena la nova àrea de lleure de la Urbanització d’El Solà, un espai que s’ha rehabilitat i condicionat per a donar resposta a la necessitat d’actualització de l’àrea infantil que hi havia prèviament al mateix emplaçament.

Es tracta d’una iniciativa duta a terme amb col·laboració amb Jardinou. L’espai rehabilitat abans hi tenia una forta pendent així com antics elements lúdics infantils. Actualment hi trobem dues àrees diferenciades: una zona de pícnic amb taules i il·luminació, arbrat i arbustos, i una zona de lleure infantil amb gronxadors i altres elements de joc infantil fets de fusta per naturalitzar l’àrea de joc. Les dues zones es troben delimitades per una tanca per a donar seguretat a l’àrea, així com també compten amb una font i bancs per a la comoditat de les famílies.

De la mateixa manera, aquest govern ha volgut rehabilitar la zona de joc infantil situada al Passeig del 8è centenari, on s’hi ha dut les remodelacions de la tanca de seguretat, la rehabilitació de les peces de joc infantil així com s’han canviat les peces del gronxador per a que els més petits de la casa hi puguin pujar amb total seguretat.