El nou emplaçament web municipal és més accessible per a la diversitat de la població

 

El passat dimarts 14 de febrer es va dur a terme a les 18h de la tarda, en un acte obert a tot el municipi, l’estrena de la nova pàgina web de l’Ajuntament de Sarral. El nou emplaçament destaca davant l’anterior per el seu disseny integrador, accessible, endreçat i visualment net.

Actualment es pot accedir a la nova pàgina web des d’un enllaç més curt, entenedor i amb un domini català: www.sarral.cat. Breu, clar i concís. “Es veu molt atractiva, perquè ja sembla que et dona una entrada a l’Ajuntament, que és pel que serveix, al cap i a la fi, una pàgina web”, declara l’Anna Maria, veïna sarralenca i membre de les Guies Voluntàries de Sarral.

No només ha canviat la porta d’accés, sinó que tot el concepte general del nou espai virtual de l’Ajuntament acull una nova dinàmica que quan és consultada des dels dispositius mòbils troba la seva disposició dissenyada per a ser fàcilment accessible i poder fer els tràmits i consultes pertinents de forma còmoda i ràpida.

La nova web també està feta des d’un programari que permet fer modificacions i actualitzacions sempre que es cregui necessari. És per això que el personal de l’Ajuntament ha rebut formació específica per a dur a terme aquesta tasca de manera autònoma.

Canvis en la pàgina web

La pàgina web presenta diversos canvis. La imatge predomina en el nou emplaçament, atorgant protagonisme als elements visuals per a facilitar la recerca de la usuària o l’usuari, donant també harmonia i consistència a la pàgina.

Novetats

Hi ha nous apartats en el nou web de la institució sarralenca, com l’apartat de restauració i allotjament, on s’hi poden trobar detallades i amb imatges totes les empreses i establiments que s’hi pot trobar al municipi. També s’hi detallen rutes de senderisme, les entitats, un apartat de notícies actualitzat, tota la cultura tradicional i popular del territori i una agenda que mostra d’una manera molt entenedora la programació passada i futura del municipi.

El disseny del web ha estat dut a terme per l’empresa éDissenys i Sonosmedia, mentre que el contingut que hi apareix va ser redactat per Impuls Comunicació, una empresa que quan estava en actiu era l’encarregada de donar suport a l’Ajuntament en aquest àmbit amb la col·laboració de Damià Amorós i Albareda. Totes dues empreses són del territori, ja que sempre ha estat prioritat d’aquest govern la col·laboració entre agents de la comarca.