Després del sopar de germanor i del concurs de playback van tenir lloc els concerts de la Travelin’ Band, un tribut revival de Creedence Clearwater, i van acabar la nit amb les músiques del DJ Ruben Skokiaan

 

La Comissió de Festes Sarralfest, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarral, van organitzar aquest passat dissabte la festa de Carnaval. Hi va haver una gran convocatòria, comptant amb petits, joves i adults, però els més petits del municipi van ser els protagonistes en la primera edició del concurs de PlayBack organitzada després del sopar de germanor a la Sala Recreativa, on tenia lloc la festa. Va haver actuacions d’un petit Pinocchio, el mític ball de la Wednesday Addams, persecucions del come-cocos, i moltes altres memorables actuacions per part de la comunitat sarralenca. Va haver un total de sis actuacions i els premis van ser per a totes les participants.

Gairebé un centenar de persones van congregar-se a la Sala per a viure aquest tradicional dia de disfresses i actuacions amb les seves veïnes i veïns per després poder gaudir del concurs novetat. Finalment van poder gaudir de la música en directe de la Travelin’ Band i de les músiques a ritme d’ska i música jamaicana i rock de DJ Ruben Skokiaan, moment en què s’hi van afegir més jovent del poble i de fora del municipi. Malgrat això, des de la Comissió de Festes Sarralfest valoren tenien una expectativa una mica més ambiciosa en relació a la convocatòria perquè alguns dels col·lectius del poble no van ser-hi representats. Esperen, no obstant, que ens els propers esdeveniments es pugui comptar amb la participació a nivell organitzatiu i a nivell de participació de les diferents entitats que formen part del teixit associatiu de Sarral.

Aquell mateix cap de setmana va tenir lloc la Calçotada Popular a Montbrió de la Marca, que va comptar també amb una molt bona convocatòria amb assistents de tot el municipi amb un centenar de participants.