El mobiliari lúdic compta amb jocs com la oca, una diana i altres elements que funcionen amb imants

 

La setmana passada es va inaugurar a la plaça Padreny de Sarral una nova estació lúdica adaptada també per a persones amb mobilitat reduïda instal·lada permanentment ben a prop del recinte escolar. Els elements de jocs es troben integrats en aquests cubs de metacrilat blanc que acullen diferents jocs com una diana, una oca, un laberint, un tres en ratlla i funcionen amb imants, per tant, tothom qui porti una moneda o qualsevol altre element metàl·lic podrà jugar sense problemes.

L’estació compta també amb dos punts de càrrega de dispositius electrònics que funcionen gràcies a dues plaques solars que s’hi troben instal·lades al cap damunt. A més d’això també hi ha uns calaixos ben protegits de l’aigua de la pluja on s’hi troben llibres infantils i alguns d’altres per a públic general que han estat donats per la Biblioteca Mossèn Tomàs Capdevila.

S’hi troben integrades també plantes per a naturalitzar l’espai així com també s’hi han instal·lat dues grans torretes de plàstic on l’objectiu és plantar-hi encara més vegetació per a donar un toc més natural a la plaça Padreny.