L’activitat, que ha estat instal·lada del 24 al 26 de març, ha acollit més d’una trentena de persones

 

Aquest darrer cap de setmana, la població de Sarral ha pogut viure una experiència immersiva en la problemàtica del canvi climàtic gràcies a un escape room que la diputació de Tarragona està portant a diferents pobles de la província.

A través d’un seguit de proves que condueixen a altres proves, les persones participants aprenen sobre els barems per a mantenir l’eficiència domèstica a casa, els tipus de contaminants que trobem al nostre entorn i quins són els més perjudicials, quines accions podem nosaltres dur a terme per a millorar l’economia circular, què implica una bona gestió forestal i de quina manera ens podem beneficiar de la biomassa dels boscos, etc.

El Laboratori de l’Emergència Climàtica i la Salut Planetària és una activitat per a tota la família, on els més petits poden gaudir d’ajudar a fer passar les proves i a més, aprenen sobre aspectes tant importants i que tindran un gran impacte per a la millora del planeta en el futur.