Dijous 6 d’abril, de les 16h fins a les 20h, es va poder gaudir de les portes obertes del nou rocòdrom del municipi sarralenc, que compta amb 7 metres d’alt per 7 d’ample i amb un desplom de 25 graus per a practicar la part més difícil de l’escalada. L’equipament, que ha estat finançat per l’Ajuntament de Sarral i Europastry, està instal·lat al Pavelló Municipal i és necessari l’ús de cordes i equipament especialitzat per a poder fer-lo servir, elements que cada persona que vagi a fer-lo servir haurà de portar.

Van assistir una quarantena de persones a provar la nova instal·lació, entre elles molta canalla, que ja tenen l’afició per aquest esport ben arrelada des de ben petits.

En la instal·lació es podran dur a terme cursos per adults o pels més petits i encara està per configurar-se de quina manera s’organitzaran, però si alguna persona vol assabentar-se de quina manera es poden apuntar per a gaudir del nou rocòdrom de Sarral podrà adreçar-se a l’Ajuntament i preguntar per les activitats i l’horari configurat.