Aquest passat diumenge 9 d’abril va tenir lloc a Sarral la tradicional Festa de les Pubilles amb els canvis que l’han apropat als perfils més joves. Enguany han estat nou les noies protagonistes d’aquesta festa tradicional. Elles mateixes s’han encarregat de la organització de la festa i de la realització de tots els actes d’aquest gran dia. Segons Gemma Magre, una de les Pubilles’23, “la festa ha anat molt bé, va venir molta gent, se’ns va acabar tot i va ser molt un dia molt maco”.

La festa va començar amb una xaranga pels carrers de Sarral des de ben d’hora pel matí fins a l’Ajuntament, on les Pubilles de l’any anterior van proclamar les d’enguany amb la banda típica catalana. La celebració va continuar amb un vermut musical al Passeig del 8è centenari amb la, on hi va haver una gran participació de gent de tota la comarca amb més de 300 persones.

El dia va transcórrer passant pels tradicionals Ball de Tarda i el ball del Ramallet, i després el ball  amb els pare. A la nit, cap a la 1 de la matinada es va fer el Ball de Gala, on cada pubilla va ballar amb la parella escollida a la Sala Recreativa, on les protagonistes i acompanyants van ser coberts amb serpentines tal com mana la tradició.