La votació del públic sarralenc ha fet del curt “Cuentas divinas” el curtmetratge guanyador del municipi

 

El Frame Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant on hi participen 13 municipis de Tarragona. Aquest passat cap de setmana 1 i 2 d’abril va aterrar a Sarral i entre els dos dies es van dur a terme quatre sessions de cinc curts diferents. Un total de 20 curtmetratges que el públic sarralenc va poder votar per a que finalment, diumenge al final de l’última sessió, en sortís un de guanyador.

Josep Varo, el productor d’aquest festival, ha creat aquest projecte per a portar la cultura del curtmetratge a tot el territori de la província de Tarragona, incentivant que la gent dels pobles petits i mitjans pugui gaudir del setè art. Ell mateix, amb el seu equip professional, han dut a terme una selecció dels millors curtmetratges del circuit estatal rodats durant els anys 2022 i 2023, dels quals se n’escollirà d’entre els diferents guanyadors dels diferents pobles votants. Finalment es realitzarà el Talent Frame, la fase final del festival.

La proposta ha agradat molt a Sarral, que ha vingut a veure els curts projectats a la Sala Recreativa. Finalment, en aquest municipi, va sortir guanyador el curt “Cuentas Divinas”, dirigit per Eulàlia Ramón i amb una durada de 14 minuts, on es presenta tot un llistat de dilemes morals que trobem en l’actualitat des d’una perspectiva diferent.

El Frame Festival també ha donat premis a la població sarralenca escollida per una mà innocent en el seu sorteig, on s’hi van repartir dues ampolles de Vermouth Izaguirre (patrocinador de l’esdeveniment), dos vals per una sessió de fisioteràpia cadascun i dos vals més per entrar al parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada.