Estrena de circ a la Sala Àcrata

El cap de setmana del pont de maig la cultura i l’esport van ser molt presents a Sarral, seguint amb la saludable tònica que viu el poble darrerament. El diumenge 30 d’abril, a les sis de la tarda, el públic assistent va poder gaudir de l’estrena a la Sala Àcrata de l’espectacle “Benvingudes a Palomistán”, de la Cia. Col·lectiu de la Crispeta, un espectacle de circ i humor que va arrencar molts riures en aquest local cultural de la Conca de Barberà.

Vora un centenar de canalla i adults van acudir diumenge a aquesta cita amb el circ i van poder gaudir d’una hora d’espectacle combinat de malabars, clown i perxa o pal xinès, una disciplina circense molt complicada que es realitza en un tub vertical rígid que pot arribar a mesurar fins a 5 metres o més. Els riures dels més petits i dels grans no van parar de sentir-se durant tot el que va durar l’espectacle i fins i tot van convidar una jove per a formar part del show, fent que l’actuació fos molt amena per la interacció amb el públic amb la que compta.