L’Escola DansAra, dirigida per la ballarina i pedagoga de la dansa, Mei Casabona, va oferir dissabte 13 de maig en commemoració del Dia Internacional de la Dansa un espectacle per cada grup d’edat participant.

Una vuitantena de persones van participar després de la mostra de ball en el taller de dansa comunitària, una iniciativa també duta per la Mei Casabona, on des dels més petits fins als més grans van poder viure i moure’s a través de la sensibilitat que permet sempre aquesta disciplina escènica. Per acabar l’acte, l’estudiant sarralenca de l’Institut del Teatre, Rut Mateu, va oferir un espectacle molt emotiu en solitari.

La jornada va ser molt dinàmica i va dur a terme el seu objectiu: donar importància a la feina que fa la dansa en les persones que la practiquen i la gaudeixen, ja sigui treballant-la o observant-la.