Diumenge 14, a la plaça del Mercat de Sarral es va poder viure i veure en directe la realització d’una pintura amb diferents tècniques gràfiques a ritme de música de piano. L’Associació de Joves Saüc va organitzar per segon any consecutiu aquest espectacle i va tenir una gran acollida: més de cent persones van venir a l’hora del vermut per gaudir de l’espectacle doble: a l’artista @RustikStudio pintant un quadre amb diferents tècniques dalt d’un escenari amb el ritme de la música del pianista Marc Cubero.

L’obra, que va fer-se en escasses dues hores, va ser sortejada entre el públic assistent que hagués comprat números. Així doncs, una veïna sarralenca va poder-se endur el quadre, que és una composició de quatre llenços amb l’emblemàtica Ermita dels Sants Metges, símbol molt estimat en el poble de Sarral.