Benvolgudes famílies,
S’apropa l’estiu i amb ell les esperades vacances dels infants. Un cop més, l’ajuntament ha organitzat el Casal d’Estiu, pensant en els infants i joves de Sarral, per a que passin unes vacances el més entretingudes possible. Les dates seran del 26 de juny al 11 d’agost, tot i que les dues setmanes d’agost només es faran en cas de tenir un mínim de grup.
Hi haurà l’opció de fer natació en horari de matí. En propers dies sabrem dates, i les inscripcions s’hauran de fer directament a la piscina.
Aquest any l’acollida s’oferirà en horari d’una hora pel matí i una hora a migdia i serà gratuïta, gràcies a una subvenció rebuda del departament d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat i el Ministerio de Igualdad. Aquells que en vulguin fer servei ho hauran de demanar en el formulari d’inscripció,  indicant quina o quines franges horàries hauran de menester.
La preinscripció serà de dissabte 20 de maig a dimarts 12 de juny. Es podrà fer en el següent enllaç: https://ja.cat/casalestiusarral23.
La inscripció final i pagament seran del 13 al 20 de juny.
Us esperem per passar un gran estiu!!!