Les cultures representades han estat la catalana, la colombiana, la salvadorenya, la ucraïnesa i la marroquina

 

Durant una setmana sencera, l’escola municipal primària sarralenca ha acollir la tercera edició d’unes jornades culturals, un espai per a que les diferents cultures que hi conviuen mostrin les seves característiques. Des de dilluns 22 de maig fins divendres 26 han passat per l’Escola Salvador Ninot més d’un centenar de persones, entre famílies, vilatanes i vilatans, alumnes i professorat, per a gaudir de les exposicions sobre les diferents cultures.

Malgrat que va ser una setmana d’intenses pluges i es van haver de passar molts actes a l’interior, l’assistència a les Jornades Culturals ha estat molt positiva.

Començant per la cultura catalana, seguida de la de Colòmbia, El Salvador, Ucraïna i Marroc, es van poder degustar plats tradicionals de cada cuina, així com es va poder assistir a petites conferències i explicacions dutes a terme per familiars de cada regió sobre els trets més característics de cada cultura, com ve a ser la llengua i els dialectes, el vestuari tradicional, la literatura, les danses i cançons i altres elements identificatius de cada indret.