El partit de Fornés, Units per Sarral – Fic, ha aconseguit un 42,23% del suport amb 329 vots i 4 representants. La segona força ha estat Junts per Sarral, Montbrió i Vallverd, amb Núria Forn al capdavant, i han aconseguit un total de 3 regidors que corresponen als 240 vots que van obtenir, amb un 30.8%. Fem Poble (vinculat a ERC), amb la que ha estat alcaldessa els darrers dos anys, Mª Victòria Canyís, ha quedat tercer i comptarà amb 2 regidors que corresponen als 192 vots que van obtenir, un 24.64%. Va haver 18 vots en blanc i 18 vots nuls.

Amb un 71.22% de participació total al municipi, el resultat és que s’ha patit una davallada de 6,7 punts respecte al 2019, quan les eleccions municipals van coincidir amb les europees. La participació de les sarralenques i sarralencs, però, ha estat molt superior a la mitjana catalana, amb 15,7 punts més. La participació final al conjunt de Catalunya ha estat del 55,5%.

El 17 de juny, doncs, es constituirà el nou plenari municipal, amb 9 regidores i regidors i es constituirà el nou consistori per als propers quatre anys.