El diumenge 18 de juny va obrir les seves portes al públic la piscina de Sarral. Amb un horari de 11h a 19h, la població sarralenca ja pot gaudir de l’espai municipal de dilluns a divendres, ja que es troba en ple funcionament. L’horari, però, pot ser que s’allargui fins les 20h els mesos de juliol i agost. Aquesta notícia es farà pública a través de les xarxes socials i del web de la institució.

El bar de la piscina, però, no estarà obert al públic fins el dia 26 de juny, quan l’escola hagi acabat i els alumnes d’aquesta no facin servir l’espai com a menjador escolar.

Els abonaments de la piscina ja es poden adquirir al mateix equipament municipal.

Festa de Tardeo

L’Associació de Joves de Sarral, Saüc, va organitzar una festa a la terrassa del bar de la piscina per donar la benvinguda a l’estiu. L’acte va coincidir amb l’obertura de l’equipament i finalment, diumenge a la tarda, es va viure un ambient musical, festiu i estiuenc multitudinari al poble de Sarral. Famílies, gent jove i gent més gran va acudir a la cita de tarda per ballar al ritme del DJ Kyrok, amb música techno i de remember electrònic. L’acte va servir també per presentar la nova edició de les samarretes de l’entitat, la venda de les quals els serveix per poder continuar fent actes al poble.