El cap del Servei Territorial de Carreteres de Tarragona de la Generalitat de Catalunya, Carlos Mingote Vilamajo, va acudir aquest dilluns 19 de juny a Sarral amb motiu de les obres que es realitzaran a la carretera C-241d aquest estiu. També va acudir a la reunió l’empresa executora de les obres, per trobar-se amb l’Ajuntament de Sarral i amb les empreses que hi estan instal·lades.

L’objectiu de la reunió era explicar el funcionament d’aquestes obres, que afecten la carretera que va de Pira a Sarral. Les obres, segons Mingote, retarden el seu inici una setmana, amb una previsió d’inici per al dia 3 de juliol, i amb data de finalització el 21 d’agost. Recordem que primerament estava previst que l’inici de les obres es fes dilluns 26 de juny.

A la reunió hi van assistir també les empreses situades als dos polígons industrials del terme sarralenc, ja que les desviacions afectaran els vehicles pesants que surten i arriben a tals empreses.

Mentre que els turismes podran fer ús de la carretera T-231, que passa per Barberà de la Conca, els de gran tonatge hauran de desviar-se per l’autopista per arribar al seu destí, passant per l’AP-2 fins al Pla de Santa Maria, i després passant per la TP-2311 de Cabra del Camp o bé la C-241d en direcció a Santa Coloma de Queralt/Igualada.

El projecte, dissenyat i dut a terme des de la Generalitat de Catalunya, es trobarà senyalitzat des d’uns dies abans en el primer tall de carretera, així com també comptarà amb espais habilitats per a la maniobra dels vehicles en cas que hagin de desviar-se per les rutes habilitades provisionalment fins al final de les obres.

 

Trobareu més informació en el següent document: tall carretera C241d