El passat divendres 23, a les nou del vespre, es va fer la sortida des de l’Ajuntament amb el Joan Mateu i Miquel, el més gran, i la Joana Sancho i Serral, la més petita, part dels regidors del consistori, i acompanyats per la Colla Gegantera, Grallers i Tambors de Sarral, van portar la Flama del Canigó fins a l’esplanada davant del Pavelló Municipal, on allí es va encendre la tradicional foguera de Sant Joan, i tot seguit, es va repartir coca i xocolata pels assistents.

 

A les deu del vespre, a la plaça del Mercat, s’iniciava per tercer any consecutiu el sopar de revetlla, organitzat per l’Associació SarralFest i l’Associació de Jubilats amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarral i Europastry, on van assistir unes 250 sarralencs i sarralenques que van poder celebrar la revetlla, després del sopar es va poder gaudir d’un concert amb el grup de versions Zanarkaos, i fi de festa amb DJ Moya.