En un acte poc convencional, Diego convida a tothom que vulgui a formar part d’una tarda distesa i cultural

Dissabte 15 de juliol a les 19:30h, i a les portes de la Festa Major de Sarral, tindrà lloc a l’emblemàtic Pati del Castell, un espai conservat amb les estructures originals d’entre els segles XIII i XV, la presentació dels darrers llibres de l’escriptor i periodista Xarli Diego.

Amb els títols “Un millón de cosas. Imágenes curiosas y comentarios sorprendentes” i “Gràcies per la música! Memòries d’un locutor d’èxit”, l’esdeveniment es trobarà coordinat i conduït per J.M. Selma, secretari de l’Ajuntament de Sarral i barberenc de naixement, gran estimador de la Conca de Barberà i impulsor de la seva cultura.

Us animem a totes i tots a venir i a gaudir de la xerrada, dels audiovisuals i les lectures, i a participar i a conèixer en Xarli Diego, inquiet comunicador terrassenc però traslladat fa un parell d’anys al territori conquenc. En Diego va ser pioner en els programes radiofònics i musicals amb Street, guionista del Ahí te quiero ver, famós programa dels anys 80 presentat per l’actriu Rosa Maria Sardà, cap de premsa de El Tricicle, i molts altres oficis relacionats amb la comunicació i els seus mitjans del territori català i espanyol.

“Em fa il·lusió poder parlar a Sarral dels meus llibres i de la meva trajectòria a la tele i a la ràdio. És la primera vegada que trauré el nas públicament a Sarral i crec que pot sorprendre l’acte. Els audiovisuals que amaniran la presentació faran molta gràcia o això espero! Gràcies a l’Ajuntament de Sarral per organitzar-ho i al Club de Lectura pel suport. S’ha de ser agraït! Totes i tots hi sou convidats.”, paraules d’en propi Diego. Així que ja ho sabeu, ens veiem el dissabte 15 de juliol al Pati del Castell de Sarral, a les 19:30h.