Montbrió de la Marca començava la prèvia a la seva Festa Major dissabte 8 de juliol amb la 3a edició del Holi Festival amb el típic festival de colors i actuacions de danses de Bollywood i danses orientals.

Dissabte 29 de juliol va arribar un dels actes més esperats de l’estiu, el Maridatge de Vins i Patés, que va estar un gran èxit de participació.. L’esdeveniment va comptar amb 12 cases que obrien els seus portals com a espais de tast per tots els assistents. L’empresa gironina Cuit’s va subministrar els patés i els vins provenien de diversos cellers: la Cava Portell, Rosa Maria Torres, Gerida Viticultors i un productor local. Els tast va estar acompanyats per dos concerts a l’escenari de la plaça, de jazz i versions, i un músic itinerant per tota la pedania.

La Festa Major començava dijous 10 d’agost i va finalitzar dimart 15. Una Festa Major a la que van assistir la majoria dels veïns i veïnes i en la que no va faltar cap activitat: Santa Missa, Pregó de Festa Major, Tallers de ceràmica i pintures, Botifarrada popular, Festa de l’escuma, Festa jove, Balls de tarda i nit, Sopar de Festa Major, Sardanes, Sopar temàtic  amb Mariatxis, entre altres …..  i per posar fi el tradicional Pa amb oli.

Com cada any, tot aquell que va voler, va guarnir el seu balcó amb diferents temàtiques, intentant aconseguir un merescut premi.