Aquest passat cap de setmana i fins dimarts 31 d’octubre, la població de Sarral va poder gaudir de diferents actes relacionats amb la Castanyada i la ja feta nostra festa de de Halloween.

Van començar divendres 27 d’octubre amb el “Berenar de Castanyada” que van preparar l’AFA de l’Escola Bressol Patufet. Tos aquells que s’hi van apropar a la Llar d’Infants van poder adquirir castanyes, en total van coure 500 unitats,  i pastissos que van preparar els pares i mares. A més a més van fer una manualitat relacionada amb la festa.

Dissabte 28 d’octubre, a les 16.00 es va fer la inauguració de la renovada Penya Barcelonista de Sarral, amb gran afluència de públic que van disfrutar del clàssic.

A les 19h, al carrer 1 d’octubre, l’Associació de Joves Saüc tenien preparada una tarda amb degustacío de cerveses artesanes. Una cinquantena de persones van omplir el carrer i van gaudir de la música i les cerveses.

A les 20.h a la parròquia es va oferir un concert de Tots Sants, a càrrec del baríton Josep Cardona Sánchez i la pianista Alicia Gutiérrez Sanfeliu, per recaudar fons a favor de les obres de l’esglèsia. Acabavem el dia amb la IV Performance de Terror, organitzada per Sarralfest. Un cop més els veïns i veïnes de Sarral més atrevits, es van enfrontar a les seves pors passant per un túnel de sensacions entre penumbres. De les 22h a les 00.30 hores, l’antiga casa del metge es va omplir de crits d’angoixa i terror.

Diumenge 29  a les 18h de la tarda l’Associació de Jubilats de Sarral,  van celebrar la Castanyada amb castanuyes, boniatos i panellets. Van acabar la celebració amb l’esperat Bingo.

L’AFA de l’Escola Salvador Ninot també va fer venda de Castanyes i boniatos  al carrer 1 d’octubre, aprofitant que Sarralfest repetia el seu tunel del terror, aquest cop pels més petits, que va començar a les 18h . Més de 80 persones, entre infants i adults, van tornar a omplir la casa per enfrontar-se als seus temors.

La culminació dels actes va arribar dimarts  31 d’octubre. A les 18h més de 80 infants es van reunir al costat de la llar d’avis per recollir les instruccions necessàries per participar en el “Crit o confit”, organizat per Sarralfest. Van haver de buscar les 8 cases decorades on els hi van donar caramels i algun ensurt. A les 21h la majoria dels participants es dirigien,  junt amb les seves famílies, a la Sala Recreativa on van gaudir del Sopar de Carmanyola, divereses sorpreses i música que va durar fins ben entrada la matinada.

Van acabar així un dies plens d’actes per als sarralencs i sarralenques.