Diumenge 26 de novembre,  a la Parròquia de Sarral es va inaugurar  l’Exposició “Tocant el cel amb una corda, les campanes de la Conca de Barberà”,una exposició dedicada al món de les campanes, que mostra els campanars, campaners i tocs de campana de la Conca de Barberà. A les 12h el comissari de l’exposició Jesús Martínez va fer una visita guiada.

L’exposició es podrà visitar fins el 10 de desembre i està formada per una dotzena de plafons, un vídeo sobre les persones que toquen les campanes, una antiga matraca i una petita campana fabricada expressament per a l’exposició. A més, l’1 de desembre, a les 8 del vespre, està programada una xerrada divulgativa que anirà a càrrec de Jesús Martínez, comissari de l’exposició, i d’Antoni Marsal, historiador local.

D’altra banda, el 27 i el 28 de novembre s’han programat visites dinamitzades de l’exposició per a l’alumnat de l’escola Salvador Ninot. L’exposició és una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el Museu Comarcal de la Conca de Barberà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarral.