Divendres 1 de desembre a les 19h es va fer a la Parròquia Santa Maria de Sarral, una xerrada divulgativa que va aportar més informació a l’exposició sobre el món de les campanes “Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà”, que serà a Sarral fins el 10 de desembre.
La xerrada va anar a càrrec del comissari de l’exposició Jesús Martínez, i el sarralenc Anton Marsal. Amb aquest acte van voler ampliar i donar a conèixer la importància i història de les campanes en món rural i sobretot a la nostra comarca.
Dissabte dia 2 de desembre a les 18h, Montbrió de la Marca s’il•luminava per omplir el poble de l’esperit nadalenc. Tot el veïnat es van reunir per inaugurar el Pessebre i les figures dels Reis de l’Orient i admirar les diferents decoracions de les cases del poble. En acabat, van repartir coca i xocolata a tots els assistents.
La mateixa tarda, a les 19h a la Sala Recreativa Municipal de Sarral, la companyia de teatre Musical Mutis, va representar la sarsuela “El duet de l’Africaine”. Els assistents, més d’un centenar, van poder passar gairebé dues hores gaudint d’aquesta obra que ens mostra els embolics d’una companyia d’òpera que va pels pobles. La trama, encara que és fidel a la original, està ambientada en la època actual, el que ens demostra que la societat no ha variat tant en més d’un segle, i la lletra de les cançons estan traduïdes al català. La representació es va fer amb taquilla inversa a favor de la Fundació per l’Esclerosi múltiple, que a l’inici de l’obra va donar dos obsequis. Un va ser per la persona més jove de la sala, gentilesa de regals Carricondo Salou. El segon per la persona més gran, gentilesa de Farmàcia Segura de Sarral.