Un any més, Sarral va gaudir d’una de les firmes més antigues de Catalunya, tot i això, aquest any venia amb novetats per donar-li un impuls atractiu.

Les sarralenques i sarralencs i nombrosos visitants van omplir les places i els carrers per gaudir de les diferents propostes de la fira, es podien trobar mostres d’arts i oficis, parades de productes de proximitat i multisectorials, i al passeig hi havia la presència dels estands d’associacions del municipi.

Aquest any l’Ajuntament ha apostat per reordenar la fira i habilitar-ho per sectors per tal de generar un recorregut de casi un quilòmetre per gaudir de les diferents propostes.

A les 9 del matí es va fer la inauguració de la fira a la Casa de la Vila, a càrrec del President del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, el senyor Joan Canela Rios, on també hi van assistir diferents autoritats de la comarca i representats de les associacions locals. Tot seguit, a les 10 del matí es donava el tret de sortida de la fira amb la inauguració de les diferents activitats, i també es va començar a donar el típic esmorzar del firaire.

Una de les principals novetats de la fira, es que hi havia diferents espectacles itinerants, petites representacions de temàtica local, així com actuacions musicals.

A la plaça Padreny es trobava un espai amb jocs gegants i infantils, perquè els nenes i nenes del municipi tinguessin el seu propi espai on poder passar-ho bé.

A la cooperativa va haver una exposició de cotxes antics.

A la plaça del Mercat, els visitants van poder gaudir de degustacions de productes de proximitat i km 0 de la comarca, donant a conèixer el vi i cava de Sarral.

En resum, Sarral va gaudir d’una fira renovada amb una assistència elevada de sarralenques i sarralencs i visitants d’altres municipis de la comarca i arreu.