Un any més, els sarralencs i sarralenques han demostrat la seva solidaritat, amb gran èxit de participació,  col·laborant amb els actes organitzats per diverses entitats del poble en favor de La Marató de TV3, que aquest 2023 anava destinada a donar a conèixer i ajudar a la Salut sexual i reproductiva.

Dissabte 16 de desembre, a les 12h, les famílies de Sarral es van adreçar a la plaça de la societat per participar en el “Roda per la Marató” que organitzava l’AFA de l’Escola Salvador Ninot. Una cinquantena de persones van fer un tomb al poble en bicicleta, patinet, patins, a peu …. i en acabar van fer el vermut a la plaça.

A la tarda, l’associació de Dones reunia una gran quantitat de grans i petits al Casal de la Gent gran per fer manualitats nadalenques. Durant tres hores van ensenyar a fer centres de taula amb pinyes i espelmes, guirlandes d’arbres i de rens, arbres de nadal …. Una activitat que va tenir una gran acollida.

Diumenge de bon matí, unes 40 persones es van arribar al Passeig del VIIIè Centenari. Des d’aquí van iniciar un recorregut de gairebé 8 km pel camí de Forès, que els va portar a la partida del terme l’Escaneta, on van veure la Roureda del bosc de l’Esperanço i van esmorzar. De tornada a Sarral van  poder veure dues barraques de pedra seca. Una caminada més, organitzada pel Grup Excursionista de Sarral.

Acabàvem els actes amb la tarda solidària organitzada pel Casal d’avis de Sarral. A les 17h es van reunir per participar del berenar de germanor que va consistir en pa amb tomata i embotit, acompanyat de vi i aigua i acabant amb els postres típics nadalencs, torrons i neules.
Es van sortejar entre tots els assistents més de 20 obsequis entre bombons, ampolles de vi, torrons i una planta de Nadal.

Agraïm a tots els que han participat i els animem a tornar a col·laborar l’any vinent.