L’activitat va tenir lloc dijous 28 de desembre a l’ermita dels Sants Metges
La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sarral i l’Associació Juvenil Saüc amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà van organitzar una sessió de làser per adolescents i joves a l’ermita dels Sants Metges.
El Làser Tag va tenir lloc el passat dijous 28 de desembre a partir de les 4 de la tarda a l’ermita dels Sants Metges. L’activitat estava destinada a adolescents i joves a partir de 9 anys i va ser un èxit total amb la participació de més de 50 persones inscrites. Després de la partida, l’Associació Juvenil Saüc va oferir un berenar de coca, xocolata i sucs a totes les persones participants.
Aquesta activitat forma part del conjunt d’activitats que l’Ajuntament de Sarral ha preparat en el marc de les festes de Nadal.