El passat 22 de desembre, es va fer el sorteig de la Grossa de Nadal. El número 86007, el sisè cinquè premi de la loteria de Nadal va estar venut a Sarral segons consta a la Loteria y Apuestas del Estado.

L’Estanc de Sarral va repartir sort en el municipi. Tal com apuntaven des del mateix Estanc, estan contents, malgrat que nomès van vendre un dècim per terminal.

El número ha estat molt repartit. I de fet, a Catalunya s’ha distribuït a nou municipis catalans més. Prat de Llobregat, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Santa Eulàlia de Ronçana, Lleida, Mont-roig del Camp, Vila-seca. El premi s’ha cantat 10.57 hores. El premi està dotat amb 60.000 euros cada sèrie. Pel que fa a la resta de l’Estat, s’han venut 79 sèries i 4 dècims a Seseña (Toledo) i 23 sèries i un dècim a Orihuela (Huelva).