Dimarts 5 de març  a les 19h, la Regidoria d’igualtat  i migració de  l’Ajuntament de Sarral junt amb  l’àrea d’Igualtat, migracions i Acció comunitària del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, van convocar a totes les persones migrades, tant les nouvingudes com les que ja fa temps que viu a Sarral, per informar-los del nou servei que es donarà l’Ajuntament de Sarral.  La Tècnica del SAPIER, Servei d’atenció a les persones Immigrades, Emigrades i Refugiades de la Conca de Barberà, atendrà a l’ajuntament, amb cita prèvia, a totes aquelles persones que hagin de fer tràmits administratius i que necessitin informació o ajuda en la seva arribada a Sarral, sense que s’hagin de desplaçar a Montblanc. Les visites seran el segon dimecres de cada mes de 10 a 13h.

Cal demanar cita prèvia a l’Ajuntament 977 890 010 o al Consell Comarcal 977 861 232.

Des del SAPIER oferim:
– acollida i informació general per a les persones immigrades que arriben a la comarca.
– assessorament sobre tràmits d’estrangeria.
– suport en la sol.licitud d’informes d’estrangeria de la Generalitat de Catalunya (arrelament social, adequació de l’habitatge, …)
– orientació en l’aprenentatge de la llengua i altres formacions, suport en l’homologació d’estudis.
– orientació i suport en casos de discriminació per motius d’origen o religió.