Dissabte 24 de febrer el Grup Excursionista Sarralenc va celebrar, amb un berenar-sopar i ball, la festa del seu 20é Aniversari de la seva creació amb el lema “Qui ens ho havia de dir”

Va ser tot un èxit amb 74 persones. Una festa molt bonica i emotiva amb agraïments als seus fundadors Sisco Tarragó i Josep M Freixas i a tots els caminadors que han anat passant durant aquests anys i que han sigut de totes les edats.

Durant aquests anys han fet caminades a cims importants com l’Aneto, Mont Perdut, Puigmal, Canigó…Altres rutes  com la del Císter, a Montserrat, i moltes pels voltants de les nostres contrades i altres de populars com la de l’1 de maig i la caminada a la llum de la lluna.

Aquest Grup també ha sigut el promotor de posar en el terme de Sarral una Creu, feta pel component del Grup i ferrer del poble en Josep M Freixas, a l’emblemàtic cim del Muntet de Blat dins la ruta del Pas dels Cavallers ja que sempre comenta que “en els llocs importants sempre hi ha una creu”

Moltes felicitats i endavant en el vostre camí!!!!