Divendres 31 de març a les 19.00h les biblioteques de Catalunya van celebrar un any més “La Súpernit de les biblioteques”.

Aquest anys els Súpers assistents van ajudar els Beta a fer fora en Tiberivirus, que volia acabar amb tots els llibres. Gràcies a en Charlie vam descobrir que l’únic que podia foragitar al Tiberivirus era la música. Van decidir fer-lo fora amb les cançons dels Beta, però havia amagat les lletres. Així que seguint les pistes que els va donar en Charlie, els Beta i els súpers van trobar les cançons, que estaven amagades en llibres. A la biblioteca de Sarral, van tenir ajuda de la Sílvia, que els indicava com seguir les pistes que els enviava el Charlie i feia les connexions amb els Beta.

Els Súpers que van venir a passar la tarda amb els Beta ho van fer Súperbé. Tan bé, que van poder trobar els títos de les cançons i van ballra-les, amb coregrafia inclosa, fins que van acabar amb el virus i van tornar tots els llibres que ja havia pres.

Amb cada prova superada, van guanyar un sticker, que anaven enganxant en el seu manual. Després d’una hora ben divertida, es van acomiadar dels BETA i en Charlie, i també de la Sílvia, que va ser clau per aconseguir totes les fites.

Els esperem de nou l’any vinent amb una Súper súperdivertida Súpernit de les biblioteques.