Aquest dimecres 5 de juny, la regidora de Cultura, Núria Forn, va assistir a la presentació de l’exposició de fotografies d’exploració del territori a la seu de l’Escola d’Art i Cultura a Tortosa per formar part d’una mostra que aplegarà els resultats dels quatre processos creatius duts a terme en el marc del Foro Expandido, coincidint amb la celebració a la localitat del VII Foro Cultura y Ruralidades.

 

Després del taller de fotografia que es va dur a terme al municipi de Sarral i d’Ulldecona, durant els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny impartit per A Bao a Qu, Maria Besora i Ingrid Ferrer, del qual van sortir les fotografies que queden exposades actualment a la seu de l’Escola d’Art i Cultura a Tortos. 

 

Properament informarem de quan podrem gaudir de l’exposició en el nostre municipi, de les fotografies que es van realitzar durant el curs aquí Sarral.

 

En el marc de la col·laboració entre el Ministerio de Cultura (a través de la línia de treball Foro Expandido del VII Foro Cultura y Ruralidades) i el projecte Escola Nòmada de l’Escola d’Art i Cultura, es desenvolupa aquest taller fotogràfic col·lectiu d’exploració del territori.