Setmana de la ciència 2022

Carregant Esdeveniments

El divendres 25 de novembre tindrà lloc el taller “Benvinguts al plasticocè, l’edat del plàstic, a la Plasticesfera”

El municipi de Sarral serà seu d’un dels tallers que organitza la Universitat Rovira i Virgili amb motiu de la setmana de la ciència.

En aquest taller es detectaran i identificaran microplàstics als laboratoris i repassaran fins on arriba la contaminació plàstica al nostre planeta i als éssers vius que l’habiten.

Tindrà lloc el divendres 25 de novembre a les 17:30 h al casal de la gent gran, anirà a càrrec de Joaquim Rovira, investigador al Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques de la URV, i va dirigida a un públic a partir de 8 anys.

Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç: https://forms.gle/3mrrRX96fv2qoZ649

La Setmana de la Ciència és l’esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot Europa de l’11 al 20 de novembre. Un gran nombre d’entitats i institucions d’arreu organitzen activitats amb l’objectiu de fomentar l’interès de la societat per la ciència i el coneixement. Té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

En l’organització del taller de la setmana de la ciència de la Universitat Rovira i Virgili col·laboren el Campus Extens de la Conca de Barberà, l’ajuntament de Sarral, l’oficina jove de la Conca de Barberà i la diputació de Tarragona.

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top