Els pressupostos de la Generalitat destinen 364.984€ per a la instal·lació de col·lectors i de l’estació depuradora d’aigües residuals de Sarral

El projecte de la instal·lació d’una estació depuradora d’aigües residuals al poble de Sarral per fi té la certesa de comptar amb la partida  que la Generalitat de Catalunya li ha dedicat. Des de l’inici de l’actual legislatura que es treballa amb el projecte de la nova depuradora, a més es va trobar que el tub del col·lector que es dirigeix des del nucli urbà fins el punt de connexió sota el pont d’entrada a Sarral estava trencat i que estàvem abocant directament al riu, des d’aleshores que el govern treballa per poder arreglar-lo. Victòria Cañís, alcaldessa de Sarral, declara que “des de l’Ajuntament estem contentes que en els pressupostos de la Generalitat hi hagi aquesta inversió per aconseguir la depuradora”, encara que comenta que “porta moltíssims anys de retard”.

L’Ajuntament es troba treballant conjuntament amb l’equip de tècnics i enginyers del Consell Comarcal de la Conca de Barberà en el projecte d’aquesta connexió trencada. La previsió de finalització del projecte és d’aquest mateix any 2023, i així Sarral “pugui aconseguir els diners de la inversió per a que el col·lector arribi fins aquesta depuradora tant necessària pel nostre municipi”, diu Cañís.