Del 3 al 8 d’abril es va celebrar el Torneig de Pàdel de Setmana Santa organitzat per Lara Balcells i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarral, Europastry i la botiga Army Padel, de l’Espluga de Francolí.

Aquest esport està molt arrelat en aquest poble de la Conca de Barberà, tant que des que van construir-hi la pista dedicada a aquest esport el febrer de l’any 2021 és difícil trobar-la lliure per anar a jugar. El torneig va comptar amb un total de 30 inscrits en categoria infantil jugant els matins, i 16 en categoria adulta mixta jugant a les tardes.

El dia de semi-finals i finals va ser dissabte matí i tarda i els guanyadors van ser, de la categoria d’infantil, Ot Pareta i Lluc Basas, tots dos de Santa Coloma de Queralt, mentre que Antoni Sabidó i Joan Prats, ambdós sarralencs, van quedar en posició finalista.

De la categoria mixta, la parella guanyadora va ser Silvia de la Morena, de les Piles, i Jordi Vila, de Santa Coloma de Queralt. Els finalistes d’aquesta categoria, Óscar Pardina i Mariona Tarrats, també són de Sarral.