Del 17 al 22 de juliol Sarral ha xalat amb una nova edició del Saüqueja, una setmana plena d’activitats dirigides als joves del poble

 

 

Sarral ha gaudit d’una nova edició del Saüqueja. Durant una setmana es durant a terme diverses activitats de caràcter lúdic, esportiu i gastronòmic englobades dins la la seva setmana de la joventut.

La setmana va arrencar dilluns 17 amb la Presentació  de la setmana de la joventut a càrrec de l’Associació Juvenil Saüc i el regidor de joventut de l’Ajuntament de Sarral. Seguidament, a la plaça del mercat, es va dur a terme el bingo jove.

Dimarts 18 de juliol a les  12 h es va donar el tret de sortida al joc de la pastanaga, una de les activitats més esperades pel jovent i que com va succeir l’any passat va ser un èxit de participació. Com a novetat d’aquesta edició, una de les penyores va permetre reviure les persones mortes. Això va fer que temporalment, el comptador de la partida es posés a zero i la persona assassina pogués tornar a fer de les seves.  A la tarda va ser el torn de les activitats esportives amb  els partits de 3×3 de bàsquet i la sessió de zumba.

Dimecres, al bar  de la piscina, Nit de monòlegs amb Eloi Güell. Actor i guionista televisiu ha treballat a RAC1, al companyia El Terrat, a la Paramount Comedy Barcelona i també ha estat presentador del Canal Català.

Dijous un dels actes que aquestes últimes edicions ha tingut més èxit, la batalla o guerra de globus amb l’actuació DJ Ivan. Paral·lelament es va realitzar el taller de sardanes.

Divendres 21 de juliol, es realitzar la tarda de vins i música amb l’actuació de Muntsa i la Carla i participació de la cooperativa vitivinícola i la xurreria de Sarral.

La setmana jove va finalitzar dissabte 22 de juliol amb la fideuà popular.

La Setmana de la Joventut està organitzada per l’Associació de joves Saüc i la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Sarral amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut.