Finalitza el 2023 i arriben les Festes de Nadal. Un any més l’Ajuntament ha organitzat activiats per a totes les edats per omplir aquestes dates de tradició, cultura, música, noves tecnologies i sobretot germanor entre els sarralencs i sarralenques.

A continuació trobareu el programa de les Festes de Nadal on no hi falten les tradicionals Missa del Gall, de Nadal, de Sant Esteve, d’Any Nou i de Reis; El Caga Tió el dia de Nadal; l’arribada del Patge Faruk que recull les cartes dels Reïs Mags el dia 30 de desembre; la ja tradicional cercavila de la Dona dels Nassos el dia 31; el Sopar de Cap d’Any per donar la benvinguda al nou any i l’esperada arribada dels Reïs Mags el dia 5 pel carrer Orient amb el repartiment de regals casa per casa el mateix dia de Reïs.

A més a més s’han programat activitats tant per grans i petits durant totes les festes nadalenques. Dissabte 23 a partir de les 18h, el passeig de Llum ens descobrirà petits racons del poble il·luminats amb espelmes.

Els dies 27, 28 i 29 de desembre els infants entre 4 i 12 anys podran participar del casal de Nadal que serà de 9h a 13h i es farà al Pavelló. Caldrà inscripció prèvia a l’ajuntament i tindrà un cost de 10 € per dia i 25 € si es fan els tres dies. Podeu demanar més informació a l’ajuntament o al coordinar del casal en el correu pertots@pertots.com

La música i la cultura estaran presents en el Concert de Sant Esteve, que s’oferirà a la Sala Recreativa el dia 26 a les 18h, amb el títol “Oda a la nit més llarga”. A càrrec de l’orquestra Camerata XXI i la soprano Làia Nomen dirigits per Miquel Massana, que ens oferiran  peces de Dvorak, Strauss, Scarlatti, Boccherini, Toldrà i Mestres. Dijous 28, l’escriptora Cristina Pallàs a les 18h a la Casa de Cultura, ens presentarà el llibre infantil “Famílies”, un conte que qüestiona el significat de la paraula família i ens invita a reflexionar sobre la diversitat de models que existeixen per obrir nous horitzons cap a la seva normalització i acceptació. En acabar ens divertirem amb l’actuació del pallasso “Muniato Xou”.

Pels més esportistes del 27 al 31 de desembre, Torneig de Pàdel al Pavelló i pels més petits els dies 3 i 4 de gener, de 4 a 8 de la tarda Parc de Nadal al pavelló. Durant aquests parell de dies, els nens i les nenes tindran al seu abast un seguit de tallers, una luduteca, jocs gegants, jocs esportius, inflabes i una food truck, tot per aconseguir que passin una estona agradable i divertida. I pels més atrevits, dijous 28 a les 16h a l’entorn de l’Ermita Làser Tag. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sarral i l’Associació Juvenil Saüc amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca, ens porten aquesta activitat adreçada a joves i infants a partir de 9 anys. Caldrà fer la inscripció prèvia a través del següent enllaç: https://ja.cat/Sarrallaser

Per finalitzar les festes de Nadal, el dia 7 de gener a les 12.30h a la sala podrem recordar vells temps i preparar-nos per la propera festa de Quintos amb la Pel·lícula de Quintos del 1982 al 1992. Un recull de les carrosses i activitats que es van poder viure en aquells anys.

Els veïns i veïnes de Montbrió de la Marca oferiran com cada anya a tots els visitants una Cantada de Nadales el dia 25 a les 22.30h junt al pessebre de la Font. I per acabar l’any diumenge 31 a les 11.30 passarà el Rei Petit i a les 21.30h celebraran el Sopar de Cap d’Any.

Us convidem a participar de totes les activitats i gaudir de l’esperit nadalenc.

L’Ajuntament de Sarral us desitja unes Bones Festes i un 2024 ple de bons desitjos.